POHU Simpsons etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Hgin piiri, VI-div(futis) V-div(futsal). Joukkueeseen kuuluu 73 jäsentä ja kalenterissa on 30 tulevaa treeniä tai peliä.

Check us out:
SIMPSONS - ILON KAUTTA YHDESSÄ, TOSISSAAN MUTTEI VAKAVISSAAN

Missio:
Pelata Jalkapalloa intohimoisesti hyvähenkisessä porukassa, perinteitä kunnioittaen ja kuntoa vaalien.

Visio:
Simpsons on jäsenilleen paras tapa nauttia jalkapallosta - läpi vuoden ja koko loppuiän.

Arvot:
* Hauskuus
* Yhteisöllisyys
* Tosissaan, muttei vakavissaan
* Rakkaus Jalkapalloon
* Perinteet

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja: Antti Turpeinen
Joukkueenjohtaja: Juha Saloheimo ja Tomi Juntunen
Valmentaja: Alex Rey, alejandro(piste)frey(miuku)gmail(piste)com, 0504094458/0405675055
----------------------------------------
SIMPSONS - TOGETHER THROUGH JOY, FOR REAL BUT NOT TOO SERIOUS

Mission:
Play football with passion in a team full of great spirit, respecting our traditions and through good form!

Vision:
Simpsons is the best way for its members to enjoy football, throughout the year and until and old age.

Values:
* Fun
* Community
* For real, but not too serious
* Love for football
* Traditions

Contact info:
Chairman: Antti Turpeinen
Team Leaders: Juha Saloheimo ja Tomi Juntunen
Trainer: Alex Rey, alejandro(piste)frey(miuku)gmail(piste)com, 0504094458/0405675055

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
POHU Simpsons: kokoonpano