POHU Simpsons etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Hgin piiri, VI-div(futis) V-div(futsal). Joukkueeseen kuuluu 73 jäsentä ja kalenterissa on 23 tulevaa treeniä tai peliä.

Check us out:
SIMPSONS - ILON KAUTTA YHDESSÄ, TOSISSAAN MUTTEI VAKAVISSAAN

Missio:
Pelata Jalkapalloa intohimoisesti hyvähenkisessä porukassa, perinteitä kunnioittaen ja kuntoa vaalien.

Visio:
Simpsons on jäsenilleen paras tapa nauttia jalkapallosta - läpi vuoden ja koko loppuiän.

Arvot:
* Hauskuus
* Yhteisöllisyys
* Tosissaan, muttei vakavissaan
* Rakkaus Jalkapalloon
* Perinteet

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja: Antti Turpeinen
Joukkueenjohtaja: Juha Saloheimo ja Tomi Juntunen
Valmentaja: Alex Rey, alejandro(piste)frey(miuku)gmail(piste)com, 0504094458/0405675055
----------------------------------------
SIMPSONS - TOGETHER THROUGH JOY, FOR REAL BUT NOT TOO SERIOUS

Mission:
Play football with passion in a team full of great spirit, respecting our traditions and through good form!

Vision:
Simpsons is the best way for its members to enjoy football, throughout the year and until and old age.

Values:
* Fun
* Community
* For real, but not too serious
* Love for football
* Traditions

Contact info:
Chairman: Antti Turpeinen
Team Leaders: Juha Saloheimo ja Tomi Juntunen
Trainer: Alex Rey, alejandro(piste)frey(miuku)gmail(piste)com, 0504094458/0405675055

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
POHU Simpsons: kokoonpano